Flevocalc foto

Flevo-Calc staat voor:


Wij zijn flexibel en ambitieus met oog voor persoonlijke service op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en integriteit. Wij mogen ons verheugen in een continu groot aanbod van opdrachten.

Onze kracht wordt bepaald door het zeer hoge serviceniveau en de geboden kwaliteit. De kwaliteit halen wij uit onze gedrevenheid en het meedenken als partner zodat uw kans op het verwerven van een nieuwe opdracht zo groot mogelijk wordt of uw bestaande project zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. In elk project en bij elk advies vragen wij ons af welke unieke meerwaarde wij u kunnen bieden.

Iedere opdracht wordt door ons nauwkeurig uitgewerkt, waarbij we een duurzame relatie met de klanten nastreven. Hierbij staan we open voor kritiek om onze diensten te verbeteren.

Wij begrijpen de vraagstukken van onze klanten waarbij open communicatie essentieel is om tot een goed resultaat te komen.

Om tot een goede calculatie te komen is inhoudelijke kennis onontbeerlijk, waarbij we vertrouwelijk omgaan met informatie en rekening houden met
tegenstrijdige belangen bij het aanvaarden en uitvoeren van opdrachten.

Wij zijn betrokken bij onze klanten, we durven slimmer te adviseren zodat wij onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen aanbieden en overbodig werk wordt voorkomen. De beste oplossing is niet bij voorbaat de meest voor de hand liggende.

Wij hebben in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie, grootonderhoud en verwijzen u graag door naar onze diensten.

Wij willen gezien worden als het meest kundige en service-verlenende bouwkostenadviesbureau.


  Tel: 0527-25 34 70

  Fax: 0527-25 31 42


  info@flevo-calc.nl